DammaMeer dan alleen schoonmaak!

Vloer onderhoud

Uw kostbare vloeren verdienen met de gepaste zorg te worden onderhouden.

Tapijt, linoleum, kunststof of steen: voor elk type vloer is een aangepast onderhoud noodzakelijk. Dit geeft een beter schoonmaakresultaat én verzekert u van een langere levensduur van uw vloeren. Hierdoor bespaart U flink op het onderhoudsbudget van uw gebouw.
Wij als DAMMA schoonmaak en onderhoud  behandelen en onderhouden na genoeg alle soorten vloeren. Van harde tot zachte vloeren, van hout tot pvc. Hier onder enkele vloeren omschreven.


Elk soort vloer is gebaat bij speciaal onderhoud dat niet alleen de schoonmaakkosten uiteindelijk reduceert, maar ook de duurzaamheid van de vloeren zelf bevordert.


Van linoleum tot natuursteen en van pvc tot parket. Damma kan alle soorten vloeren grondig reinigen en zodanig behandelen zodat deze er weer als nieuw uitzien.

Linoleum/marmoleum

DAMMA schoonmaak en onderhoud is gespecialiseerd in het reinigen en conserveren van harde vloeren. De levensduur van een vloer marmoleum wordt sterk verlengd als u de vloer laat voorzien van een harde beschermlaag (polymeer). Vuil en vocht kunnen niet meer in de vloer dringen en als de beschermlaag goed en met regelmaat wordt onderhouden zal uw vloer een langer levens duur hebben en minder gaan slijten. Linoleum is een natuurproduct dat in principe levenslang mee kan mits u het onderhoud op de juiste manier en verzorgt. DAMMA schoonmaak en onderhoud kan zich specialist noemen op het gebied van onderhouden en reiniging van o.a. LINOLEUM, MARMOLEUM, PVC en TEGEL vloeren


Deze vloeren kunnen we aan de hand van jaarlijks en of halfjaarlijkse onderhoud in een goede conditie houden.

Jaarlijks onderhoud

Het jaarlijks onderhoud bestaat uit het strippen, verwijderen van de oude waslaag van de vloer, vervolgens grondig spoelen en daarna polymeren. Tussen het aanbrengen van de diverse lagen polymeer matteren wij de vloer om zo een goede hechting van de polymeerlaag te garanderen.

Halfjaarlijks onderhoud

Om de vloer continu in topconditie te houden adviseren wij u na 6 maanden (afhankelijk van belasting), de vloer een “kleine” beurt te geven. Dit wordt met professionele machines en producten gedaan .

Dagelijks onderhoud

Nadat wij de vloer hebben behandeld, kunt u de vloer schoonhouden met een mop, schoon water en een PH neutraal reiniging product. Wij komen graag vrijblijvend uw situatie bekijken, u adviseren

Harde vloeren

Wellicht hebt u een fraaie marmeren, granieten, kalk- of splijtstenen (leisteen) vloer in uw bedrijf. Prachtig, maar zo'n waardevolle vloer vereist een professionele behandeling. Het reinigen van deze soortvloeren vereist veel kennis. Bij damma is dat in de in vertrouwde handen.


Marmer en natuursteen zijn natuurproducten en vragen om onderhoud. Als een vloer slijtage gaat vertonen zal er het een en ander aan gedaan moeten worden. Bij marmer of natuursteen wordt de vloer eerst schoongemaakt en daarna behandeld.

Tapijtreiniging

DAMMA schoonmaak en onderhoud reinigt tapijt d.m.v. de sproei- extractiemethode.
Met een professionele machine wordt water met een reinigingsmiddel in het tapijt gespoten. Het reinigingsmiddel weekt het vuil los, het vuil wordt vervolgens door een borstel naar de oppervlakte geborsteld. Het vuil wordt samen met de ingebrachte vloeistof uit het tapijt gezogen. De vlekken worden door ons apart behandeld


Door uw vloeren te laten reinigen en behandelen door Damma schoonmaak en onderhoud kan de vloer weer jaren mee gaan.
Vloeronderhoud is een specialisme op zich. Tevens zullen wij voor al uw overige wensen op schoonmaakgebied een oplossing vinden. Niets is ons te veel en beperkingen kennen wij niet.


Wilt u meer weten, heeft u specifieke vragen of wenst u een vrijblijvende offerte, dan kunt u ons altijd bellen of mailen om een afspraak te maken.

Wat doet Damma